top of page

SZÁLLÍTÁSI ÉS VISSZAKÜLDÉSI INFORMÁCIÓK

Magyarországon a szállítási költség 40.000 Ft rendelés fölött ingyenes, az alatt 1500 Ft. Termékeinket Magyarországon a GLS vagy Foxpost futárszolgálata szállítja házhoz.

 

Egyelőre nem szállítunk külföldre.

7-14 munkanapon belül igyekszünk minden rendelést teljesíteni Magyarország határain belül.

A megrendelés kézhezvétele után 14 nap áll rendelkezésedre, hogy ha valamilyen okból nem felel meg a termék számodra (pl. nem nyerte el a tetszésedet vagy nem megfelelő a mérete), akkor azt jelezd felénk a sapijewelry@gmai.com e-mailcímen, majd a terméket juttasd vissza hozzánk sértetlen/hordatlan állapotban és az eredeti csomagolásában a SAPI Studio -ba  (1123 Budapest, Csörsz utca 9.) postai csomagként vagy bármelyik futárszolgálattal. Ha másik mértet szeretnél, rendeld meg újra a terméket a webshopon a megfelelő méretben. Ha inkább visszakérnéd az árát, miután a termék visszaérkezett hozzánk, 30 napon belül banki átutalással visszatérítjük az árát. Csere vagy visszaküldés esetén a szállítási költség téged terhel.

Kérjük, vedd figyelembe, hogy terméket csak akkor tudsz visszaküldeni, ha az még nem volt hordva, nem sérült, vagy használt, minden címke sértetlenül rajta van és az eredeti csomagolásában van minden tartozékával együtt.

Amennyiben bármilyen kérdésed van, vagy problémád merül fel szolgáltatásunkkal kapcsolatban, kérlek, jelezd nekünk a sapijewelry@gmai..com e-mail címen, vagy a Kapcsolat menüpont alatt megtalálható elérhetőségeink valamelyikén!

bottom of page