top of page
web_edited_edited.jpg
  • EGYEDI RENDELÉS MENETE
    Vedd fel velünk a kapcsolatot a sapijewelry@gmail.com email címen keresztül és írd meg nekünk, hogy milyen típusú ékszert szeretnél terveztetni velünk. Az igényeket, méreteket emailen vagy egy megbeszélt személyes találkozón pontosítjuk. A megbeszélés után küldjük a terveket és az árajánlatot, ami alapján meg tudod rendelni az ékszert. Az elkészítési idö általában 6-8 hét, de ez a megálmodott ékszertől függöen ez változhat.
  • MILYEN ANYAGOKBÓL KÉSZÜLNEK A SAPI ÉKSZEREK
    Minden ékszerünk tervezése és kivitelezése során törekszünk a hosszú éveken át hordhatóságra. Ennek feltétele a minöségi alapanyag használata is, ezért kizárólag nemesfémekböl, azaz ezüst és arany ötvözetekböl dolgozunk.
  • MENNYIBE KERÜL?
    Minden ékszer különbözö, ezért az áruk is változó. Kizárólag kiforrott tervekre tudunk árajánlatot adni. Ehhez gyürük esetén az alábbi adatok szükségesek: ujjméret(ek), a gyürü fazonja, szélesség, alapanyag (ezüst/arany ötvözet), felületi megmunkálás, egyéb kívánt díszítés (drágakövek, vésett minta). A tervezés során figyelembe vesszük, ha egy bizonyos keretösszegen belül szeretnél ékszert rendelni. Ebben az esetben az árkategórián belül ajánlunk fazont, alapanyagot és drágaköveket.
bottom of page